piatok 15. mája 2015

MODEM TALKING

     Ortodoxný diskofil Šaňo Rafaj (42 rokov) sa nikdy nebránil novým veciam. Býval v malej dedine s obstarožnou materou veľmi vysokého veku (na obe uši hluchá, na jedno oko slepá) a veril, že je priamym potomkom Robina Gibba, dnes už zosnulého speváka z Bee Gees. Svojmu domnelému tatovi bol navlas podobný, čo to do tváre aj do kostýmov, ktoré ako všetci vieme, vyšli z módy v období druhohôr. 



Diskofil Rafaj mal v domácom pohodlí všetko. Obrovskú hi-fi vežu, pred ktorou trsal. Obrovskú disko-guľu na strope, pod ktorou trsal. Obrovské auto s hydraulikou a zablatenými kolesami, ktoré dokázalo trsať zaňho. Jediné, čo mu chýbalo bola ženuška, s ktorou by si trsol. Keďže sa Šaňo Rafaj nikdy nebránil novým veciam, kúpil si počítač aj popraskanú škatuľu, ktorú nazýval modem. Nad obzorom Šaňovho sexuálne pustého poľa sa brieždilo, spravil si konto na Azete i oproboval svoj dosiaľ neobjavený internetový šarm.

DiskoPsisko123
Ahoj cicamica65, to tá šesťdesátpäťka je čo? Obvod pásu? Tvoj vek? Dátum narodenia? Hmmm? :o))

cicamica65
:D :D :D :D :D fuuu chlapče, dobrá foto!

DiskoPsisko123
Dík. Viem o tom. Inak by som si ju sem nedával.

cicamica65
...

Diskofil Rafaj si síce vyplnil dotazník úprimne...

Pohlavie: chlap
Profesia: DJ, tanečník
Ovládam jazyk: každý, ktorý mám v ústach ;o))
Obľúbená farba: ružová, fialová, modrá 
Vzťah k fajčeniu: nefajčím, lížem ;oP 
Znamenie vo zverokruhu: baran
Láska, sex a rodina: hľadám si partnerku na príležitostné milovanie
Mám rád knihy: niekedy
Mám rád hudbu: americké disco
Životný štýl: zistíš, keď ma spoznáš ;o))
Moje záľuby: diskotéky, kúpalisko, tancovanie, karate, práce okolo domu

...ale na svoju šancu si musel ešte chvíľku počkať. Nakoniec, po týždňoch snáh sa mu podarilo zaujať osamelú ženu v rokoch - istú SpiceGirl69. Zaujímavé číslo na konci neznačilo ani miery, ani vek, ba dokonca ani erotickú polohu. Bol to dátum narodenia - 1969. SpiceGirl našiel na stránke, kde ponúkala inzerciu na kúres, ktorý Šaňo dlho hľadal. Dohodli sa na trsačke v lokálnom disko klube.

Ďalšia vec, ktorú Šaňo potreboval, bol fet adekvátny jeho náture. Rozhodol sa schôdzku dotiahnuť do dokonalosti prostredníctvom extáze. Na Pokeci napísal RPčku svojmu obľúbenému dílerovi.

DiskoPsisko123
Seruus bratm! Vedel by si mi pomôcť? Potrebujem nasadiť dve kolesá na utorok, nech mi kára šlape jak má.

Pexeso35
wtf?

DiskoPsisko123
Nenamakáš sa moc, fuška na jedno posedenie si myslím.

Pexeso35
čo ti jebe, prečo mi to píšeš sem?

DiskoPsisko123
Hlavne, nech nesvištia moc rýchlo! Chcem, aby ma na konci spolujazdec objal. ;o)

Pexeso35
tu to nerieš, dobre?

DiskoPsisko123
Dobre, tak ja radšej zavolám.

Osudný utorok vzal zo stanice SpiceGirl, ktorá lepšie vyzerala na fotke, ako v skutočnosti. Prežúvala staničný chilli hot dog a sadla si do frajerského auta bez pozdravenia. Prežúvala až do diskotéky. Na parkete to Rafaj ako obvykle rozbalil. Kde ruka, tam noha. A keď už bol fakt uváchaný a spotený, rozhodol sa, že si dá aj tú extázu. Pri svojich divokých kreáciách však musel balíček niekde na parkete stratiť. Veľmi znervóznel, ale nedal to na sebe znať. Skôr, než by sa ho zhostil úplný hnev na to, že SpiceGirl je stará škaredá prostitútka, že jeho života-budič je v piči a po súloži vo fáre sa musí vrátiť domov tak, aby nezobudil hluchú matku, rozhodne sa konečne zatiahnuť svoj dnešný úlovok do auta. 

Žena si dá na stanici ešte jeden chilli hot dog a zabočia do tmavej uličky. How deep is your love jebe na celé auto. Mini disko-guľa romanticky osvetľuje interiér a SpiceGirl preglgla posledné sústo. Skloní sa a rozopne mu obtiahnuté nohavice bez zbytočných debát. Rafaj sľúbi, že potom zaplatí. Vytiahne tú jeho neopotrebovanú krevetu a vrazí si ju do úst. Valcuje mu jazykom žaluď a k Rafajovi sa blíži zatuchnuté vzrušenie. Odrazu zacíti nepríjemné pálenie. Chilli papula sa snaží, robí, čo môže, no diskofil Rafaj trpí. Korenisté pálenie sa šíri celým jeho údom a odďaľuje uspokojenie. Kreveta sa zmršťuje, až ju napokon SpiceGirl vypľuje a chce vedieť, kde nastala chyba. Šaňo sa neubráni potlačovanému hnevu. Cundra z azetu dopadne zadkom na chodník a auto so škrípaním mizne z ulice. Žena zájde rukou do kabelky, vytiahne Šaňovu extázu, preglgne všetky tri tabletky naraz a vráti sa na diskotéku. 

Šaňo Rafaj sa nikdy nebránil novým veciam, ale celú jazdu domov rozmýšľal, či na niektoré veci už ozaj nie je starý...


M.S.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára